22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιατρίδης: “Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη”

Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης, εκ των κορυφαίων ριμπάουντερ της Εθνικής Νέων στην σημερινή της επικράτηση επί της Ουκρανίας με σκορ 88-49, δήλωσε:

 

«Κάθε πρεμιέρα είναι και δύσκολη», τόνισε ο Ιατρίδης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρνούμενος να δει την τελική διαφορά: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, παίξαμε μετά όπως ήθελε ο κόουτς και έτσι η νίκη έγινε εύκολη με καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το ότι κάναμε κακή αρχή επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια».

Η Ουκρανία μείωσε στους έξι πόντους στο πρώτο δίλεπτο της τρίτης περιόδου, αλλά η τελική διαφορά άγγιξε τους 40 πόντους. Πώς γίνεται αυτό; «Με συγκέντρωση… Και κάποιες αλλαγές που έκανε ο κόουτς. Ευτυχώς επιστρέψαμε άμεσα και πήραμε τελικά αυτό που θέλαμε από αυτό το παιχνίδι».

Η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε αύριο την Κροατία σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, αλλά η αντικατάστασή της από τη Ρωσία από τη FIBA, εξαιτίας των περιορισμών στις μετακινήσεις μεταξύ κάποιων χωρών, άλλαξε τα πράγματα: «Δεν γνωρίζουμε τη Ρωσία, αλλά θα μας μιλήσουν οι προπονητές μας. Θα δούμε το βίντεο, θα ακούσουμε τι έχουν να μας πουν και θα έρθουμε πάλι αύριο εδώ για να παλέψουμε για τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ