25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Θύμισε στον “Μπίδη” Σφαιρόπουλο και Ιτούδη

Ο ΠΑΟΚ διανύει κρίσιμες στιγμές σε όλα τα επίπεδα και πρωτίστως πια το αγωνιστικό, αφού δεν απέχει πολύ από το να βρεθεί σε οριακή κατάσταση κι ας βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Η απόφαση “διαζυγίου” με τον Κώστα Φλεβαράκη ακολουθήθηκε το ίδιο βράδυ με μία πρώτη προσπάθεια διερεύνησης των πιθανοτήτων συνεργασίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Παρά τις δυσκολίες το θέμα μπήκε σε έναν δρόμο, όμως ο ΠΑΟΚ μέσα από την οικονομική στενότητα στην οποία βρίσκεται, έκανε πίσω.

 


Έτσι στο παιχνίδι του Σαββάτου (2/11, 15:45) με τον Ήφαιστο την ομάδα θα κοουτσάρει ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο 43χρονος τεχνικός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αριστοτέλη Καρακούση ότι θα πρέπει αυτός να αναλάβει την ομάδα, επιχειρώντας να του τονώσει την ψυχολογία του και να του καταστήσει σαφές ότι έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη της ομάδας. Ο κ.Καρακούσης είπε με νόημα στον Χαραλαμπίδη: “Ήμουν στην ομάδα όταν δόθηκε η ευκαιρία στον Δημήτρη Ιτούδη και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο σε δύσκολες περιόδους. Δες που έχουν φτάσει” του είπε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του δείξει πως αυτή είναι η ευκαιρία του.

 


Ο “Μπίδης” είναι επτά χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχοντας διανύσει τα τρία τελευταία στον πάγκο του, για μία σεζόν στο πλευρό του Σούλη Μαρκόπουλου και στις δύο επόμενες δίπλα στον Ηλία Παπαθεοδώρου. Στα 43 του χρόνια θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής έχοντας στο πλάι του τον Μπάμπη Καραίσκο αλλά όχι μόνο. Ο Νίκος Σταυρόπουλος ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στον Χαραλαμπίδη ανασύροντας από το μακρινό παρελθόν, τον ρόλο του προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ