19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμισε ξανά «βασίλισσα» (pics+vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην Euroleague (1-4) κατάφερε επιτέλους να πετύχει μια νίκη και μάλιστα με το ευρύ και στογγυλό 100-82 , υποβάλλοντας την «ακέφαλη» Μπάγερν Μονάχου στη δεύτερη φετινή της ήττα στη διοργάνωση. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε αποφασισμένη στο παρκέ και το έδειξε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Η αποβολή του Αντρέα Τρινκιέρι μετά από 3 μισή λεπτά παιχνιδιού και ενώ το σκορ ήταν στο 11-4, αποδιοργάνωσε ακόμα περισσότερο τη Μπάγερν. Η διαφορά του δεκαλέπτου έφτασε στους 10 πόντους, 27-17.

Ο Αντριάνο Βερτεμάτι ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή, οι Βαυβαροί ανασυντάχθηκαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 36-35 στο 15'30". Μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, ώσπου στο τέλος της περιόδου, ο Καμπάτσο κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ, έβαλε δύο βολές και ο Σέρχιο Γιουλ ευστόχησε αμέσως σε τρίποντο, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου σε 49-45. 

Μετά την ανάπαυλα, η «βασίλισσα» ανέκτησε σταδιακά τα ηνία και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο +9 (70-61). Tο παιχνίδι είχε μπει πλέον στην τελική ευθεία, οι αντιστάσεις των Γερμανών είχαν αρχίσει να κάμπτωνται όλο και περισσότερο και η τιμή της διαφοράς συνέχισε να ανεβαίνει.  

Εντυπωσιακή ήταν η αναλογία των Μαδριλένων σε ασίστ και λάθη (23 ασίστ για μόλις 4 λάθη). 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Τζέισι Κάρολ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, μετρώντας 19 πόντους (4/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5/5 βολές) σε μόλις 18:50 λεπτά συμμετοχής. Στον αντίποδα, 18 πόντους σημείωσε ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, μαζί με 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ αλλά και 4 λάθη, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε το βαρύ «πυροβολικό», Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος προσέφερε μόλις 7 πόντους. 

Ο ΑΤΥΧΟΣ: Ο Φακούντο Καμπάτσο προσγειώθηκε κάπως άτσαλα στο παρκέ στα μισά της τρίτης περιόδου και δεν αγωνίστηκε έκτοτε στο παιχνίδι. Ο Αργεντινός άσος δεν έδειξε ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. 

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 49-45, 70-61, 100-82

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ