21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Θύμα» ρατσιστικής επίθεσης ο Ένις για ένα στοίχημα! (pic)

Η Σαραγόσα δεν μπήκε με το δεξί στην τελική φάση του πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε από την Μπούργκος αλλά δεν φαίνεται αυτό να το διαχειρίστηκαν ψύχραιμα κάποιοι οι οποίοι είχαν... ποντάρει στοιχηματικά υπέρ των ηττημένων με αποτέλεσμα ο Ντίλαν Ένις να γίναι παραλήπτης ρατσιστικών μηνυμάτων μέσω των social media.

Η τεχνολογία και τα social media έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό στις μέρες την καθημερινότητα των ανθρώπων και κυρίως των αθλητών οι οποίοι είναι αρκετά... δραστήριοι και πολλές φορές επηρεάζονται είτε θετικά είτε αρνητικά από τα μηνύματα που δέχονται. Συνήθως η δεύτερη πιθανότητα είναι η επικρατέστερη και σε αυτή την κατηγορία... έπεσε και ο γκαρντ της Σαραγόσα, Ντίλαν Ένις, ο οποίος... είδε το πιο άσχημο πρόσωπο αρκετών ανθρώπων οι οποίοι ξέspασαν πάνω του για κάποιο χαμένο στοίχημα.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχτηκε με αυτά να αναφέρουν: «Βρωμιάρη, είσαι τόσο κακός παίκτης. Καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μοιάζεις με μία μαύρη βρώμικη μαϊμού» ενώ το άλλο γράφει: «έχασα το στοίχημα εξαιτίας σου, επειδή έχασες ένα τρίποντο, γιατί είσαι η προσομοίωση μιας μαϊμούς, μου κόστισες 500 δολάρια».

Ο Ένις δεν άντεξε αντικρίζοντας αυτά τα μηνύματα και ξέσπασε με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτές είναι οι μαλ*** που βλέπω μετά από αγώνες. Ο κόσμος νομίζει ότι οι αθλητές είναι αόρατοι. Ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί απλά να λέει ό,τι θέλει σε αυτούς, λες και είναι ρομπότ. Αλήθεια, είναι γελοίο. Αυτός ο κόσμος είναι ένα κακό μέρος. Ας βοηθήσει ο Θεός τις ψυχές τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ