19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Θύμα» και το καμπ του ΠΑΣ Γιάννινα

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ακόμα και τις ομαδικές προπονήσεις, κι άπαντες μένουμε σπίτι για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθεί φέτος ούτε το καλοκαιρινό καμπ του, που το διοργανώνει ετησίως εδώ και δέκα χρόνια, ύστερα από κοινή απόφαση των διοικούντων το γυναικείο και το ανδρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση: «Κινούμενοι με μοναδικό γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και την ευθύνη με την οποία μας βαραίνουν οι πράξεις μας ως ΠΑΣ Γιάννινα, σας ανακοινώνουμε ότι και το καθιερωμένο εδώ και χρόνια καλοκαιρινό basketball camp του συλλόγου μας δυστυχώς ματαιώνεται. Ο διοικούσες επιτροπές Ανδρών και Γυναικών του μπασκετικού ΠΑΣ Γιάννινα, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Ακαδημιών του συλλόγου μας, δηλώνουμε υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε λειτουργία των ακαδημιών μας μπάσκετ θα υπάρξει σε χρονικό διάστημα που οι συνθήκες της εξασφαλίζουν απολύτως την υγεία και την ασφάλεια αθλητών/αθλητριών, γονέων, προπονητών, λοιπού εργατικού δυναμικού του ΠΑΣ. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ