17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Θύμα έκπληξης η Φενέρμπαχτσε (vids+pics)

Η αποδεκατισμένη Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της απέναντι στην Μπάνβιτ και υπέστη ήττα-σοκ με 78-70 στην «Ulker Sports Arena», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μόλις τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του, και συνολικά τέταρτη, γνώρισε το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τους παίκτες Χακάν Ντεμίρ, που ανέβηκαν στο 14-13. Η «Φενέρ» έμεινε στο 22-4, με την Εφές Αναντόλου να ακολουθεί δεύτερη με 21-3, έχοντας δηλαδή δύο αγώνες λιγότερους. Δεν έπαιξαν, λόγω τραυματισμού, οι Τάιλερ Ένις, Νίκολα Κάλινιτς, Γιαν Βέσελι, Λουίτζι Ντατόμε και Ζοφρί Λοβέρν. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης στο «σπίτι» του ύστερα από 72 διαδοχικές επιτυχίες!

Ο Τζόρνταν Μόργκαν με 23π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, ο Ντι Τζέι Σέλτον με 18π. και ο Άλεξ Πέρεζ με 16π. ηγήθηκαν των φιλοξενούμενων, που είχαν εξ αρχής τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ από τους ηττημένους ο Νικολό Μέλι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18π. και ο Κώστας Σλούκας είχε 13π., τέσσερα ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και δύο λάθη σε 31.50’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ