15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Θύμα έκπληξης η Ούνικς Καζάν, με το ζόρι η Λοκομοτίβ (vids)

Την πρώτη της ήττα στο Top 16 του Eurocup υπέστη η Ούνικς Καζάν, καθώς έχασε από τη Ρέτζιο Εμίλια με 71-69 εντός έδρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αν και ήταν το μεγάλο φαβορί δεν τα κατάφερε, έχοντας μοιραίο παίκτη τον Κίνο Κολόμ. Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων πήρε δύο προσπάθειες αλλά δεν ευστόχησε σε καμία, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να «αποδράσουν» μ' ένα πολύτιμο «διπλό» από το Καζάν και να «πιάσουν» τους Ρώσους στη βαθμολογία, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν ρεκόρ 2-1, έπειτα από τρεις αγωνιστικές στον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης.

Για τους νικητές ο Τζέιμς Ουάιτ ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 16 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Τζαμάρ Σμιθ πέτυχε 15 και ο Στέφαν Λάσμε 13. 

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Στο Κράσνονταρ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν κατάφερε να κάμψει δύσκολα την αντίσταση της Τσεντεβίτα με 69-64. Ο Φρανκ Έλεγκαρ ηγήθηκε με είκοσι πόντους, ενώ 19 πέτυχε ο Τρέβορ Λέισι. Για τους ηττημένους, Ντεμέτρις Νίκολς και Νταμίρ Μάρκοτα πέτυχαν από 14, αλλά δεν ήταν αρκετές. Η «Λόκο» βρίσκεται στην κορυφή με ρεκόρ 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 0-3, στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Σε αγώνα για τον πέμπτο όμιλο του Top 16, η Γκραν Κανάρια έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, επικρατώντας με 108-86. Οι Ισπανοί ανέβηκαν στο 2-1, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 0-3 και πλέον δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Ο Ντι Τζέι Σίλι σημείωσε 19 πόντους, με τους Ίβηρες να κάνουν πάρτι έξω από τη γραμμή των 6,75μ. ευστοχώντας σε 14/21 τρίποντα. Για τους ηττημένους ο Νταχουάν Σάμερς διασώθηκε από το «ναυάγιο» με 21 πόντους.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ