22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θύελλα» αντιδράσεων για Τουρκ Τέλεκομ! (pics)

Το... μένος ουκ ολίγων προκάλεσε η επιλογή της Τουρκ Τέλεκομ για το επόμενο Eurocup, μην καταλαβαίνοντας πώς ομάδα της Β' Τουρκίας θα αγωνίζεται στη διοργάνωση.

Έκπληξη προκάλεσε η επιλογή της Τουρκ Τέλεκομ για το επόμενο Eurocup από την Ευρωλίγκα. Μέσα στις ουκ ολίγες ομάδες, που υπήρχαν στο τουρκικό πρωτάθλημα, η διοργανώτρια αρχή διάλεξε αυτή... που μόλις ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία ως πρωταθλήτρια και η απόφαση αυτή δεν έμεινε χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.

Αρκετοί ήταν αυτοί που, όπως θα δείτε και στα επόμενα σχόλια στο Twitter, χαρακτήρισαν ως γελοία αυτή την απόφαση. Πιο χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Ιταλού διεθνούς γκαρντ, Πιέτρο Αραντόρι, που ανέφερε πως «η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου». Από άλλους, επίσης, εκφράστηκε η εύλογη απορία της μη επιλογής ομάδων, όπως η Μπεσίκτας και η Μπάνβιτ. Οι δύο τελευταίες, βέβαια, θα αγωνιστούν στο Champions League, αλλά εκτός του ότι στη λίστα του Eurocup υπάρχει η Μονακό, που επίσης λογικά... θα απέχει, στο τουρκικό πρωτάθλημα υπήρχαν κι άλλες επιλογές πέραν της Τουρκ Τέλεκομ, όπως η Εσκίσεχιρ ή η Σακάρια.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ