17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θωρακίστηκε με Αγγελόπουλο και Γκιουζέλη ο Διαγόρας

Πολύ ισχυρός αναμένεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την υπογραφή του Γιάννη Αγγελόπουλου, και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφερειακή του γραμμή.

Ο έμπειρος γκαρντ βρέθηκε στο στόχαστρο του νεοφώτιστου Τρίτωνα, αλλά η προσέγγιση της ομάδας του Αιγάλεω τον έφερε στο «Στ.Βενέτης», ενώ ήταν εξαιρετικός τα δυο τελευταία χρόνια με τον Πρωτέα Βούλας, έχοντας πέρυσι 12,8 πόντους και 46 τρίποντα σε 27 παιχνίδια. Πλέον επιστρέφει στην Α2, μετά την παρουσία του σε αυτή με τον Αμύντα. Επίσης, με τον Διαγόρα συμφώνησε οριστικά και ο Γιώργος Γκιουζέλης, για τον οποίο το basketa.gr σας είχε ενημερώσει σε ρεπορτάζ του στις 19/8.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα (26/9), ενώ στο πλευρό του Νάσου Χούμπαυλη, πέρα από τον Δημήτρη Φράττα, θα βρεθεί και ο Φοίβος Κωστής, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πριν δυο σεζόν στο Παγκράτι, ενώ ο Κωστής την περσινή σεζόν βρέθηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Πλέον, ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του θέλουν να βάλουν τις τελευταίες τους πινελιές, προσθέτοντας νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές στο ρόστερ τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ