19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θωμόπουλος : «Χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία μου με τον Φώτση»

Μία ιστορική ομάδα είναι και πάλι εδώ. Ο Ηλυσιακός, μετά την απόφαση του Αρκαδικού να αποσυρθεί, είναι και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Θανάσης Θωμόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την άνοδο της ομάδας του, τη συνεργασία με τον Αντώνη Φώτση αλλά και το δύσκολο όμιλο της Γ' εθνικής που... περιμένει τον σύλλογο των Ιλισίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την επιστροφή του Ηλυσιακού στις Εθνικές κατηγορίες
«Σίγουρα αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους μας παρότι δεν ήταν ο άμεσος στόχος μας. Θέλαμε να έχουμε μία καλή παρουσία και δεν ήταν αυτοσκοπός μας η άνοδος. Βέβαια, στο τέλος μείναμε με την πικρία γιατί αν και κάναμε το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι των τελικών στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε ακόμα ένα ματς. Μας έμεινε μεγάλη πικρία, όμως ευτυχώς μάθαμε νωρίς τα ευχάριστα νέα για εμάς. Γενικά η χρονιά είχε θετικό πρόσημο γενικά»

Για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Φώτση
«Η συνεργασία μας είναι άψογη. Ήρθε σε ένα επίπεδο που δεν το έχει ξαναζήσει, καθώς ακόμα και ως έφηβος έπαιξε με την ομάδα στην Α2 έχοντας στο πλευρό του μεγάλους παίκτες. Από την πρώτη ημέρα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχε κανονικά στις διπλές προπονήσεις. Η επαγγελματική του συνέπεια έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πρόκειται για ένα απίστευτα καλό παιδί εντός κι εκτός γηπέδου που το παραδέχονται ακόμα κι οι αντίπαλοι του. Χαίρομαι πολύ γιατί η συνεργασία θα συνεχιστεί, καθώς κι ο ίδιος έχει δείξει την προθυμία να παίξει ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα ανεξαρτήτως επιπέδου ή κατηγορίας».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό κι αν έχει ξεκινήσει
«Όλα ξεκίνησαν με προτεραιότητα να δούμε τι θα κάνει ο Αντώνης και τι θέλει. Ο ίδιος εκδήλωσε ενδιαφέρον να παίξει και τη νέα χρονιά! Στη συνέχεια μιλήσαμε με κάποιους δικούς μας παίκτες, οι οποίοι αναγκάζονται να μη συνεχίσουν, καθώς εξαιτίας της Εθνικής κατηγορίας και των απαιτήσεων που έχει, δεν μπορούν να το συνδυάσουν με τις υποχρεώσεις τους. Στα ευχάριστα είναι ότι παρέμεινε για τρίτη χρονιά ο σουτέρ μας, ο Αντωνόπουλος, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε τις συζητήσεις με κάποια δικά μας παιδιά. Μεταγραφικά έχουμε συμφωνήσει με τον Γραμματίκα που πέρσι αγωνίστηκε στον Ιωνικό ΝΦ, ενώ υπάρχουν προχωρημένες επαφές και με άλλους παίκτες».

Για τον όμιλο που βρίσκεται και το υψηλό επίπεδο δυσκολίας
«Είναι ο πιο δυνατός όμιλος της κατηγορίας. Το ξέρουν όλοι και οι δύο ομάδες που αντιμετωπίσαμε πέρσι έρχονται στη κατηγορία με στόχο να κάνουν και πάλι μεγάλα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας, θα κινηθούμε σε φυσιολογικά επίπεδα στο μπάτζετ. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται σε ομαδικό επίπεδο. Φυσικά δεν ξεχνάμε και την ανάδειξη παικτών, που έχουμε στηρίξει πολλά πάνω τους τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, αυτό είναι στο DNA του συλλόγου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ