25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Θωμάς: «Δέσμευσή μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη έφτασε ο Ερμής Σχηματαρίου, ο οποίος συμφώνησε με τον Γιώργο Θωμά,  ο οποίος θα αγωνιστεί στους νεοφώτιστους, έχοντας εξαιρετικές συστάσεις.

Ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την πορεία του στον ΑΟ Κύμης όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις υποδομές του Αμαρουσίου, για να φοιτήσει το 2012 με υποτροφία στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ όπου και αγωνίστηκε με τον ΑΣΕΔ.

Το 2013 επέστρεψε στην Κύμη όπου και αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες των προπονητών Γ.Βελισσαράκου Χρ.Μήτσιου και Τ.Γεωργίου.Tις χρονιές  2014 και 2015 (Β’ και Γ’ Λυκείου)  φοίτησε με υποτροφία στο Εlevation Preparatory Academy και στην Impact Basketball Academy της Sarasota των Ην.Πολιτειών όπου παράλληλα με τις σχολικές του υποχρεώσεις στο Highschool διδάχθηκε το μπάσκετ από εξειδικευμένους προπονητές.

Τη χρονιά που μας πέρασε ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αγγλία στον τομέα της Ψυχολογίας ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στο Πανεπιστημιακή ομάδα μπάσκετ (University of Worcester, UK Basketball team) καθώς και στην ομώνυμη ομάδα της πόλης έχοντας μια πολύ καλή παρουσία καθ΄όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Τα δύο τελευταία χρόνια, κατά τις περιόδους που βρισκόταν στην Ελλάδα, συμμετείχε στα καλοκαιρινά camp που διοργανώνει ο προπονητής Γιώργος Βελισσαράκος στη Χαλκίδα.

Ο ίδιος με αφορμή την μεταγραφή του μίλησε στο basketa.gr τονίζοντας: «Πρόκειται για μια ομάδα με καταξιωμένο προπονητή, σοβαρή διοίκηση και αξιόλογους συμπαίκτες επέλεξα να είναι η ομάδα που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά με την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Γ.Σ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ. Δέσμευσή μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ως επακόλουθο να επέλθει και η ατομική μου πρόοδος. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την ευρύτερη οικογένειά μου για την με κάθε τρόπο στήριξή τους, τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΥΜΗΣ που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα, καθώς και τον μπασκετικό μου πατέρα Γιώργο Βελισσαράκο που εδώ και χρόνια με προπονεί κατά τις θερινές περιόδους και οι συμβουλές του στο γήπεδο και στη ζωή είναι παραπάνω από πολύτιμες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ