24.9 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

“Θυσία” ο Αντεμπάγιο για τον Γιάννη

Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφασίσει να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Μπακς και να αναζητήσει του χρόνου το καλοκαίρι στην αγορά ένα νέο συμβόλαιο, θεωρείται βέβαιο ότι ένα σωρό ομάδες θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν. Σε αυτές υπολογίστε σίγουρα τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν τον Γιάννη, όμως για να καταφέρουν να του κάνουν μια δελεαστική προσφορά, πρέπει να κάνουν χώρο στο ρόστερ τους.

Το καλό είναι ότι έχουν κάποια "βαριά" συμβόλαια, που λήγουν του χρόνου, όπως αυτά των Γκόραν Ντράγκιτς, Μέγερ Λέοναρντ και Τζέι Κράουντερ. Όμως το να ξεφορτωθούν μόνον αυτά, δεν θα είναι αρκετό. Πιθανότατα θα πρέπει να σταματήσουν την επένδυσή τους στον Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος μέχρι τώρα τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους, καθώς μάλιστα φέτος έφτασε να παίξει και στο All Star Game.

Ο 23χρονος σέντερ βρίσκεται στον τρίτο χρόνο του ρούκι συμβολαίου του και του χρόνου το καλοκαίρι οι Χιτ έχουν δικαίωμα να του προτείνουν πενταετή επέκτασή του. Σίγουρα θα πρέπει να του δώσουν σε ετήσια βάση περισσότερα από τα 5 εκ. δολάρια, που πρόκειται να πάρει τη νέα σεζόν, όμως αυτό ταυτόχρονα θα σημάνει ότι δεν θα υπάρχει επαρκής χώρος για τον Αντετοκούνμπο.

Με άλλα λόγια, έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, οι Χιτ δεν μπορεί να έχουν και τον Γιάννη και τον Αντεμπάγιο. Πρέπει να διαλέξουν. Κι απ' ό,τι λέγεται στις ΗΠΑ, προτιμούν τον Έλληνα σούπερ σταρ, που βρίσκεται επίσης σε καλή ηλικία και μπορεί να τους οδηγήσει ξανά στο πρωτάθλημα. Ακούγεται, λοιπόν, ότι σκέφτονται σοβαρά να μην επεκτείνουν το συμβόλαιο του Αντεμπάγιο για να κυνηγήσουν τον Γιάννη. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα σενάριο για την ώρα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ