18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Θυμνιός, Κυριλής, Ψευτογκάς και Καραδήμας για Στρατώνι

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε το Στρατώνι, με την σπουδαιότερη εξ' αυτών να είναι του Ναούμ Θυμνιός, ο οποίος όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπροτάζ μας επέστρεψε στη βόρεια Ελλάδα, και πλέον θα αγωνίζεται με την ομάδα της Χαλκιδικής.

Επίσης, αποκτήθηκαν o Δημήτρης Κυριλής, ο οποίος είχε 3,2 πόντους κατά μέσο όρο σε 6 παιχνίδια με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α2, τον Ανδρέα Ψευτογκά, με 4,7 πόντους και 34 τρίποντα σε 29 παιχνίδια με την Γέφυρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, και τον Χρήστο Καραδήμα από τους Τιτάνες Παλαμά.

Αναλυτικά :

«Ο Σ.Α Στρατωνιου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές : Ψευτογκα Ανδρέα (25,1.86) από τη Γέφυρα, Θυμνιο Ναούμ (34,1.97) από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, Κυριλη Δημήτρη (22,1.92) από τον Διαγόρα Δρυοπιδεων και Καραδημα Χρήστου (23,1.90) από τους Τιτάνες Παλαμά. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές Δοξακη Κώστα, Μπουρδανο Σωτήρη, Κολοκοτρώνη Βασίλη, Μπεγα Ραφαήλ, Κοκκιο Γιώργο, Δημητρακα Βαγγέλη, Φλιατη Γιάννη, Γεωργιαδη Χάρη, Κοτζαγιαννη Θεόφιλο, Πολιτοπουλο Γιώργο και Σιδηροηλια Θωμά για την προσφορά του στην ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ