24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Θυμάται τα… παλιά ο Ηρακλής (vid)

Χρόνια είχε να ζήσει τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Basket League ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε και το Μεσολόγγι κι έφθασε στο 4-2.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου, μετά την εντός έδρας ήττα τους από το Περιστέρι στο Ιβανώφειο, επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών με το «διπλό» στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη εκκίνηση του «Γηραιού» στην ιστορία του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

https://www.youtube.com/watch?v=nqGg08S_vW8

Συγκεκριμένα, από την περίοδο 1992-1993 και σε σύνολο δεκαεφτά σεζόν στην Basket League οι «κυανόλευκοι άρχισαν με 4-2 άλλες τρεις φορές, τις αγωνιστικές περιόδους 1992-1993, 1993-1994 και 2001-2002. Η καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία τους ήταν εκείνη της σεζόν 1994-1995, οπότε μέτρησαν πέντε νίκες. Στην αρχή εκείνης της χρονιάς, που τον οδήγησε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ίσως την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του και με το Λευτέρη Σούμποτιτς στον πάγκο του, ο Ηρακλής είχε κάνει το 5-1 έχοντας κατά σειρά κερδίσει τη Λάρισα, το Περιστέρι, το Σπόρτιγκ εκτός έδρας, τον Πανιώνιο και το Παγκράτι εκτός έδρας, ενώ η μοναδική ήττα του ήταν από τον Ολυμπιακό, στην πρωτεύουσα.

Φέτος ο «Γηραιός» κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο, εν συνεχεία έχασε από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας, εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου και ακολούθησαν -όπως προείπαμε- η ήττα του από το Περιστέρι μες στο «σπίτι» του και το «διπλό» επί του Μεσολογγίου.

https://www.youtube.com/watch?v=VfgdxImUCtc

https://www.youtube.com/watch?v=-Dee0L8oFek&t=5s

https://www.youtube.com/watch?v=5JPZYOtoCa8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ