20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρύλου ανάβασις, Μπάρτσα κατρακύλα…

Το συναρπαστικό παιχνίδι του ΣΕΦ που έφερε τον θρίαμβο πρωτιάς του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ ξεχώρισε στη δράση της βραδιάς, πιθανότατα και ολόκληρης της 13ης ασγωνιστικής της Ευρωλίγκας που ολοκληρώθηκε και σε λίγες ώρες.. δίνει τη σκυτάλη στην 14η.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα πολλά του προβλήματα και μαζί με αυτά και το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ την οποία νίκησε με 88-86 στην καλύτερη εμφάνιση του Τζαμέλ ΜακΛιν με τη φανέλα του και ίσως και σε όλη του την καριέρα και έτσι οι δυο τους βρίσκονται και πάλι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Στη Βαρκελώνη τα... λευκά μαντίλια κουνήθηκαν επί ώρα, από τους απογοητευμένους φίλους της Μπαρτσελόνα που είδαν και τη Μάλαγα να περνάει με νίκη 90-83 από το "Παλάου Μπαλουγκράνα"σπρώχνοντας στον... γκρεμό την ομάδα του Σίτο Αλόνσο.

Το Μιλάνο είχε κέφια, παίζοντας ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να διεκδικήσει κάτι στη διοργάνωση, απέιλησε με συντριβή τη Μπασκόνια και τελικά νίκησε με 92-85 αφού οι Βάσκοι έκαναν μια μεγάλη αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο.

 

Η Χίμκι είχε... το νου της απέναντι στην Εφές αφού συνήθως οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή αντιδρούν, αλλά με τους Τούρκους δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καθοδηγούμενη από τον Σβεντ ήταν πολύ ανώτερη, έφτασε εύκολα στη νίκη με 86-68 και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ