21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θριαμβευτική επιστροφή του Χάρντεν (vids)

Το διαζύγιο του Τζέιμς Χάρντεν με τους Χιούστον Ρόκετς συζητήθηκε περισσότερο και από αυτά που κατά καιρούς παίρνουν οι αδελφές Καρντάσιαν. Η επιστροφή του λοιπόν στον... τόπο του εγκλήματος ως αντίπαλος ήταν φυσικό να προσελκύσει τα βλέμματα. Ο μούσιας παρέμεινε ατάραχος πάντως και φρόντισε να τους υπενθυμίσει τι έχασαν: Σημείωσε 29 πόντους, πήρε δέκα ριμπάουντ, μοίρασε 14 ασίστ και οδήγησε τους Μπρούκλιν Νετς στη νίκη με 132-114, χαρίζοντας στην... πρώην του τη 13η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα.

O Kαϊρί Ίρβινγκ ήταν και πάλι στο πλευρό του με 24 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Μπρους Μπράουν πρόσθεσε 17 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν βοήθησε με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Βίκτορ Ολαντίπο έκανε ότι μπορούσε για τις "ρουκέτες" με 33 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Τζον Ουόλ το ίδοι με 36 πόντους, ενώ ο Τζα'Σιν Τέιτ πρόσθεσε δώδεκα πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Καβαλίερς-Πέισερς 111-114

Ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ ήταν ο παίκτης που οδήγησε τους Ιντιάνα Πέισερς στη νίκη επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 114-111. Ο ΜακΚόνελ έκανε triple double λίγο... ασυνήθιστο αφού δεν είδαμε το συνηθισμένο πόντοι-ριμπάουντ-ασίστ. Στη θέση των ριμπάουντ υπήρχαν τα κλεψίματα. Άφησε το παιχνίδι με 16 πόντους, 13 ασίστ και 10 κλεψίματα. Το ρεκόρ σε έναν αγώνα είναι έντεκα κλεψίματα και είχε καταγραφεί το μακρινό 1999 από τουν Κένταλ Γκιλ των Νετς. Τα εννέα από αυτά τα κλεψίματα τα έκανε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον ήταν ο πρώτος σκόρερ με 29 πόντους. Για τους Πέισερς ο Κόλιν Σέξτον είχε 32 πόντους και δέκα ασίστ και ο Τζάρετ Άλεν 17 πόντους και έντεκα ριμπάουντ.

Μάτζικ-Χοκς 112-115

Ο Τράε Γιανγκ ανέλαβε για μία ακόμη φορά να οδηγήσει τους Ατλάντα Χοκς. Σημείωσε 32 πόντους, είχε ακόμη οχτώ ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ και τους έδειξε το δρόμο ως το τελικό 115-112 επί των Μάτζικ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Νέιτ ΜακΜίλαν στον πάγκο τους. Για τους Ορλάντο Μάτζικ ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 29 πόντους, εννέα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Πέλικανς-Μπουλς 124-128

Η καλή εμφάνιση του Ζάιον Ουίλιαμσον (28π, 9ρ, 5α) δεν ήταν αρκετή για τους Πέλικανς. Το αντίπαλο δέος ήταν εκεί για να οδηγήσει τους Μπουλς στη νίκη με 128-124. Ο Ζακ ΛαΒίν είχε 36 πόντους και οχτώ ασίστ για τους ταύρους  και το κυριότερο ήταν εκεί στα δύσκολα, στην τελική ευθεία με ένα λέι απ και τέσσερις ελεύθερες βολές. Ο Κόμπι Ουάιτ πρόσθεσε 25 πόντους με 4/7 τρίποντα. Οι Πέλικανς βρέθηκαν από το -19 να διεκδικούν τη νίκη με μια εντυπωσιακή τέταρτη περίοδο στην οποία σημείωσαν 45 πόντους (45-32 το επιμέρους).

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ