22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Θριάμβευσαν οι φιλοξενούμενοι, άνετα η Φενέρμπαχτσε (vids)

Σπουδαία παιχνίδια διεξήχθησαν τη δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο πρώτο χρονικά, η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε ότι η ενίσχυσή της πιθανότατα θα πιάσει τόπο, καθώς ήταν εξαιρετική στο σκοράρισμα και νίκησε εκτός έδρας την Μπουντούτσνοστ με 82-71, στο πρώτο παιχνίδι των Μαυροβούνιων στην Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα στα περίχωρα της Μόσχας, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Χίμκι. Όσοι είχαν αμφιβολίες για την εικόνα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ πήραν μία ηχηρή απάντηση, καθώς η ελληνική ομάδα διέλυσε το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 87-66.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Την ίδια ώρα, η Μπασκόνια ξεκινούσε με το δεξί στο Κάουνας. Σ' ένα παιχνίδι στο οποίο οι Βάσκοι έπαιξαν ψυχωμένα λόγω και του θέματος που προέκυψε με την καταγραφή της τελευταίας προπόνησης τους από κάμερες, κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» με 87-79.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε υποδέχτηκε την Γκραν Κανάρια και της έδειξε ότι το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό, καθώς την ανάγκασε να «λυγίσει» εύκολα με 97-72, στην παρθενική της εμφάνιση στην Ευρωλίγκα.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Πλέον όλες οι ομάδες θα στραφούν στα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά μόνο για λίγο, καθώς την προσεχή εβδομάδα ακολουθεί η πρώτη διπλή αγωνιστική, με αγώνες από την Τρίτη (16/10) έως και την Παρασκευή (19/10).

Δείτε φάσεις απ' όλα τα παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ