22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θρηνεί ο ΠΑΟΚ

Φτωχότερη είναι πλέον η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Μόκα. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΚΑΕ, ο Α.Σ., καθώς και η ΕΚΑΣΘ.

Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με τους «ασπρόμαυρους», ενώ είχε διατελέσει και υπηρεσιακός πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Μόκα, παλαιού αθλητή του ΠΑΟΚ και μέλους του Α.Σ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Μόκα, παλαιού αθλητή του Συλλόγου και επίλεκτου μέλους του Σωματείου μας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 11:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Σαράντα Εκκλησιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΘ, μετά από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Δημήτρη Μόκα, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την απώλεια του διακεκριμένου νομικού, αθλητή, επίλεκτου μέλους της αθλητικής οικογένειας, που διετέλεσε υπηρεσιακός πρόεδρος της Ένωσής μας. Με το ήθος, το πάθος και τις γνώσεις του, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΘ αποφάσισε:

-Να κατατεθεί χρηματικό ποσό υπέρ κοινωφελούς ιδρύματος, αντί στεφάνου,
-Να συλλυπηθεί την οικογένεια
-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο
-Να παραστούν στελέχη της ΕΚΑΣΘ στην κηδεία του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ