20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρίλερ στη Βενετία και μπρέικ η Τρέντο! (pics)

Η Τρέντο αναίρεσε κάθε προγνωστικό και επικράτησε σε έναν αγώνα που κράτησε "ζεστό" το ενδιαφέρον όλων ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήρε τη νίκη από την Βενέτσια με 80-78 κάνοντας μπρέικ στον πρώτο ημιτελικό των play offs του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Βενέτσια μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να ξεφύγει από τη σκιά της Τρέντο που πήρε το προβάδισμα και μπήκε στην τελική ευθεία του αγώνα με προβάδισμα τεσσάρων πόντων (72-76, 38'). Ένα τρίποντο του Μάικ Μπράμος (το μοναδικό στον αγώνα) ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, έδωσε και πάλι ελπίδες στους γηπεδούχους και το ίδιο έπραξε και ο Ντέι λίγο αργότερα με το 75-79 να γίνεται 78-79 με ελάχιστο χρόνο στο ρολόι. Ο Σιλντς κέρδισε το φάουλ, είχε 1/2 βολές, αλλά ήταν αρκετό για να κάνει η Τρέντο το 1-0, αφού το τρίποντο του Ντέι στην εκπνοή δεν βρήκε το στόχο!

Ο Μάικ Μπράμος είχε 3 πόντους και 2 ριμπάουντ στα 24' που έπαιξε για τους γηπεδούχους. Ο Ντέι είχε 27 και 9 ριμπάουντ, ο Χέινς 13 και ο Πέριτς 10 και 8 ριμπάουντ. Για την Τρέντο ο Σιλντς με 27 πόντους και ο Σάτον με 13 και 9 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι.

O δεύτερος αγώνας θα γίνει και πάλι στη Βενετία στις 27 Μαϊου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ