17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θρίλερ με Λέοναρντ

Οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Καουάι Λέοναρντ και την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Την Τετάρτη βρέθηκε στο Τορόντο για ένα τελευταία meeting με τους Ράπτορς. Όλοι εμφανίζονται βέβαιοι ότι πήγε εκεί, κανείς όμως δεν τον είδε από κοντά.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών του Τορόντο ακολουθούσαν αρχικά ένα ιδιωτικό τζετ της εταιρείας Maple Leaf Sports and Entertainment, όπου ανήκουν οι Ράπτορς, στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο, το οποίο κατευθύνθηκε σε ένα ξενοδοχείο, εντόπισαν ακόμα και μια φιγούρα που έμοιαζε στον Λέοναρντ καθισμένη στο μπαλκόνι μιας από τις σουίτες του ξενοδοχείου, κανείς ωστόσο δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο MVP των φετινών τελικών ήταν πράγματι αυτός.

Η μυστικότητα που περιβάλλει την υπόθεση είναι παροιμιώδης. Κανείς δεν μιλάει γι' αυτήν, δεν υπάρχει καμία διαρροή από κανέναν

Φαίνεται ωστόσο ότι ήρθε η ώρα που ο Καουάι Λέοναρντ θα ανακοινώσει την απόφασή του. Αν υποτεθεί ότι το ραντεβού του με τους Ράπτορς έγινε, αυτό ήταν το τελευταίο. Οι Ράπτορς ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο, οπότε μπορεί βάσιμα να εικάσει κανείς ότι ο παίκτης έχει ήδη συναντηθεί και με τους Λέικερς και με τους Κλίπερς, που επίσης ερίζουν για την υπογραφή του.

Άρα ήρθε η ώρα για να αποφασίσει. Και πολύ σύντομα θα μάθουμε πού θα παίζει, χωρίς να έχουμε οποιαδήποτε ένδειξη γι' αυτό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ