21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θρίαμβος του Πόρτλαντ με υπογραφή ΜακΚόλουμ (vid)

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς άλωσαν το Ντένβερ στο έβδομο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Δύσης και με 100-96 πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 37 πόντους.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα από το Όρεγκον φτάνει μέχρι τους τελικούς της δυτικής περιφέρειας μετά το μακρινό 2000.

Το σύνολο του Τέρι Στοτς βρέθηκε να χάνει ακόμα και με διαφορά 17 πόντων στη δεύτερη περίοδο (39-22), όμως μάζεψε την κατάσταση και το ημίχρονο έκλεισε με 48-39.

Στο 36' το παιχνίδι ήταν πλέον στον πόντο (72-71) και το μομέντουμ με την πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι πάντως είδαν τον Ρόντνεϊ Χουντ να αποχωρεί τραυματίας.

Παρ' όλα αυτά παίζοντας σπουδαία άμυνα πάνω στα ατού των γηπεδούχων και με τον ΜακΚόλουμ να οργιάζει από μέση απόσταση, κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη και το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης κόντρα στους πρωταθλητές.

Η σειρά θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/5, 04.00).

Πέρα από τον εκπληκτικό ΜακΚόλουμ ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν άστοχος αλλά σπουδαίος, καθώς συνδύασε τους 13 πόντους του με 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Οι Νάγκετς πλήρωσαν την αστοχία τους στα τρίποντα καθώς ξεκίνησαν με 2/2 του Νίκολα Γιόκιτς αλλά δεν ευστόχησαν σε άλλο μέχρι το τέλος του αγώνα ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 2/19! Ο Σέρβος ηγήθηκε για την ομάδα του Μάικλ Μαλόουν, αλλά οι 29 πόντοι και τα 13 ριμπάουντ του δεν αποδείχτηκαν αρκετά, ενώ οι Μπλέιζερς του «έκοψαν» τη δημιουργία καθώς έμεινε μόλις στις δύο ασίστ.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=BdNuf5tCuKc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ