24.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Θρίαμβος της Ναντέρ στην Πόλη (vids)

Η Ναντέρ νίκησε εκτός έδρας με 62-60 την Μπεσίκτας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Το συγκρότημα του Πασκάλ Ντοναντιέ έγινε το πρώτο που εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη φάση των «8» της διοργάνωσης, καθώς στον πρώτο αγώνα στα προάστια του Παρισιού είχε νικήσει με 68-59. Ο αντίπαλος τηςν Ναντέρ θα προκύψει από το παιχνίδι της Λε Μαν με τη Βίρτους Μπολόνια που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/3).

Η Ναντέρ στο πρώτο δεκάλεπτο δυσκολεύτηκε πολύ από την άμυνα της Μπεσίκτας με αποτέλεσμα να χάνει με διαφορά επτά πόντων (14-7). Παρ' όλα αυτά το ημίχρονο έκλεισε με 26-24.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξέφυγαν με διαφορά οκτώ πόντων (32-24, 23'), αλλά δεν κατόρθωσαν κάτι παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι «έσφιξαν» την άμυνά τους και τελικά προηγήθηκαν στο 30' με 40-44. Τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει στην τελευταία περίοδο με τη Ναντέρ να νικάει 62-60 και να παίρνει την πρόκριση.

Πρώτος σκόρερ για τους Γάλλους ήταν ο Τζέρεμι Σένγκλιν με 18 πόντους, εκ των οποίων οι 15 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για τους ηττημένους ο Φιλ Πρέσι σημείωσε 17 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από το παιχνίδι:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ