24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρίαμβος της Μούρθια στη Σμύρνη (vids)

Σ' ένα παιχνίδι... Μαραθώνιο που κράτησε περίπου τρεις ώρες, η Μούρθια νίκησε μέσα στη Σμύρνη την Καρσίγιακα με 79-65 κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Το συγκρότημα του Ίμπον Ναβάρο έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ του γηπέδου και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 49-30. Ωστόσο στην ανάπαυλα δημιουργήθηκε τεχνικό πρόβλημα με τον πίνακα του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει το δεύτερο μέρος το οποίο τελικά άρχισε μετά από καθυστέρηση περισσότερη της μίας ώρας!

Οι περισσότεροι οπαδοί έφυγαν από το γήπεδο ενώ ο αγώνας συνεχίστηκε μόνο με το χρονόμετρο που υπήρχε στη γραμματεία. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ότι η Μούρθια είχε «παγώσει» και προσπάθησαν να πλησιάσουν.

Ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι Ίβηρες βρήκαν τον τρόπο να διατηρήσουν τη διαφορά τους και το τελικό 79-65 τους καθιστά πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Ο κυρίαρχος: Ο Αουγκούστο Λίμα έδειξε ότι ήταν το αφεντικό και στις δύο ρακέτες. Σε περίπου 27 λεπτά συμμετοχής σταμάτησε στους 25 πόντους και τα επτά ριμπάουντ με πολύ καλά ποσοστά. Για τους ηττημένους ο Τζάροντ Τζόουνς με 16 πόντους ήταν καλός αλλά όχι αρκετός...

Με τη γλώσσα των αριθμών: Η Μούρθια ήταν καλύτερη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και ειδικότερα στα ριμπάουντ με 35 έναντι 25, αλλά και στις ασίστ με είκοσι, την ώρα που οι γηπεδούχοι μοίρασαν μόλις δώδεκα.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ