31.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Θρίαμβος Γκάμπριελ… επί Όγκαστ, αντεπίθεση για Μπάνβιτ

Το 2019 έκλεισε ιδανικά για την Τουρκ Τέλεκομ του Κένι Γκάμπριελ, που επικράτησε της Γαλατάσαραϊ του Ζακ Όγκαστ, ενώ η Μπάνβιτ πήρε σπουδαίο «διπλό» για την παραμονή στην έδρα της Σακάρια.

Κένι Γκάμπριελ εναντίον Ζακ Όγκαστ... σημειώσατε 1. Η Τουρκ Τέλεκομ ήταν ανώτερη της Γαλατάσαραϊ σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία και στο... άτυπο ντέρμπι των περσινών συμπαικτών στον Παναθηναϊκό, με το ματς να αρχίζει καλά για τους γηπεδούχους, με 25-18 στην πρώτη περίοδο, βρίσκοντας και τις απαντήσεις στη συνέχεια, όταν οι αντίπαλοί τους προσπάθησαν να επανέλθουν, με τον Γκάμπριελ μάλιστα να είναι εξαιρετικός με double double 18 πόντων και 13 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν με 20 πόντους ο Ορλάντο Κάμπελ. Ο Όγκαστ είχε επίσης double double με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, αλλά αυτό δεν έφτανε στην ομάδα του, όπως και οι 17 πόντοι με οκτώ ριμπάουντ του Νάιτζελ Χέις.

Ένα πολύ μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε η Μπάνβιτ, που νίκησε με 75-67 τη Σακάρια και συνεχίζει την αντεπίθεση για την επιβίωσή της. Η ομάδα από την Πάνορμο άρχισε το ματς με 12-20 και έκτοτε κράτησε την κυριαρχία της σε όλο το ματς, με τον Γκάρι Νιλ να έχει 16 πόντους και τον Τζόρνταν Μόργκαν να προσθέτει 15 πόντους με 10 ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους, ο Σαφάκ Ετζέ έφτασε τους 16 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ