25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Θορθάνο: «Αν θες να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να νικάς εκτός έδρας»

Ο Ινίγο Θορθάνο μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν Μονάχου με 80-79.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της Nova:

«Δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια στη Μπάγερν. Είχαμε 20% στα τρίποντα, καθαρά σουτ τα οποία χάσαμε. 17 Λάθη. Δώσαμε 17 ευκαιρίες στους αντίπαλος μας. Αυτοί οι τρεις αριθμοί είναι ξεκάθαροι για τα αίτια της ήττας. Υπήρχε μία στιγμή που είχαμε καλή άμυνα. Αλλά χάσαμε σουτ, κάναμε λάθη με βήματα. Μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δώσαμε πολλά φάουλ σε καταστάσεις "1 εναντίον 1"», ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στη κάμερα της Nova, προτού μιλήσει για την κακή «πράσινη» παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν μου αρέσει αυτή η παράδοση. Αν κερδίσουμε όλα τα άλλα παιχνίδια, θα είναι όλα τελεία. Αν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να κερδίσεις και εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά φέτος πρέπει να κερδίσουμε περισσότερα ματς εκτός έδρας».

Επίσης, ο Ίνιγο Θορθάνο τόνισε: «Το γκρουπ μας είναι τέλειο. Οι παίκτες είναι εξαιρετικοί, οι σχέσεις μας το ίδιο. Είμαστε 100% μέσα σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη, γιατί έχουμε πάλι ματς σε δύο μέρες. Πρέπει να ξεχνάς γρήγορα και να προχωράς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ