33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Θησέας Παναγιούδας: Ξεκίνημα στο Εθνικό Στάδιο Μυτιλήνης

Την πρώτη συγκέντρωσή τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο καινούριο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα έχουν τη Δευτέρα (06/09, 17.45) στο Θησέα Παναγιούδας.

Ο κόουτς Στρατής Αλμπάνης και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Γκούμας, μαζί με το γυμναστή Ανέστη Πουλιόγλου, θα συναντηθούν με τις παίκτριες στο Εθνικό Στάδβιο Μυτιλήνης για την επίσημη «πρώτη» της σεζόν 2021-2022.

Όπως ενημερώνουν οι νησιώτισσες: «Την Δευτέρα 6/9/21 στις 17.45 ξεκινάει, στο Εθνικό Στάδιο της Μυτιλήνης, η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Θησέα, για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών Καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2021-22. Η φετινή μας προσπάθεια θα στηριχθεί κυρίως σε νεαρά κορίτσια από το νησί μας, που θα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία για να δείξουν τις δυνατότητές τους, σε συνδυασμό με την πείρα των μεγαλύτερων.

Έχοντας να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες -όπως έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου, οικονομική κρίση, μεγάλες μετακινήσεις- οπλιζόμαστε με όσες δυνάμεις έχουμε και περιμένουμε από τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Ευχόμαστε σε όλο το τεχνικό επιτελείο μας και στις αθλήτριές μας υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ