17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θησέας Παναγιούδας: «Μην μας τιμωρείτε επειδή κάνουμε αθλητισμό στη Λέσβο»

Το δρόμο για το Άργος ετοιμάζεται να πάρει ο Θησέας Παναγιούδας, ωστόσο εκφράζεται η ανησυχία μήπως τελικά δεν διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Δαναούς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα από τη Λέσβο είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (30/10) για την Αθήνα, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (01/11, 12.00) στο κλειστό του Άργους. Παράλληλα, όμως, βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης για το εάν πράγματι θα γίνει το ματς, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Θα πρέπει να επιβιβαστεί στο πλοίο για Πειραιά μέχρι τις 18.00 κι ελπίζει να ενημερωθεί άμεσα για το τι μέλλει γενέσθαι, από την ΕΟΚ, προκειμένου -εάν κι εφόσον δεν διεξαχθεί η αναμέτρηση- να γλιτώσει την ταλαιπωρία, αλλά και τα μεγάλα έξοδα της μετάβασης της αποστολής στην αργολική πόλη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν από το Θησέα Παναγιούδας εκφράζουν την ανησυχία τους για την αναβολή της αναμέτρησης και τις οικονομικές συνέπειες που θα έχουν, καθώς: «Καταλαβαίνουμε ότι πάνω από όλα είναι η ΥΓΕΙΑ, αλλά φτάσαμε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, η ομάδα αναχωρεί σήμερα στις 19:00 για ΑΡΓΟΣ, έχουν ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ όλα τα έξοδα, και δεν ξέρουμε αν τελικά θα γίνει ο αγώνας. Αν αποφασιστεί η ΑΝΑΒΟΛΗ, τα έξοδα των 1.500 ευρώ θα βαρύνουν τον σύλλογό μας πάλι;

Το κράτος αποφασίζει, ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Μην μας τιμωρείτε, επειδή αποφασίσαμε να κάνουμε αθλητισμό στην ΛΕΣΒΟ, ώστε να μην ακούγονται και γράφονται μόνο για άσχημα για το νησί μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ