20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Θηλιά» αφαίρεσης βαθμών για δύο ΚΑΕ της Basket League

Οι συμφωνίες που είχαν παρουσιάσει οι 13 ΚΑΕ της Basket League στην επιτροπή προ - αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ το περασμένο καλοκαίρι, κάλυπταν τις προϋποθέσεις που υπήρχαν και έδιναν το δικαίωμα να σταλούν οι φάκελοι στην ΕΕΑ για τα... περαιτέρω. Αυτές οι συμφωνίες βέβαια δεν ήταν... μια κι έξω σε πολλές περιπτώσεις. Είχαν διακανονισμούς με μέλη των ομάδων της περασμένης σεζόν, που θα έπρεπε να είναι όλα πληρωμένα και αυτοί οι διακανονισμοί θα παρακολουθούνταν από την επιτροπή στη διάρκεια της σεζόν.

Λίγο μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, πριν από λίγες μέρες δηλαδή, οι φάκελοι ξανάνοιξαν. Και έγινε η αντιστοίχιση όσων έπρεπε να έχουν προχωρήσει, με τα δικαιολογητικά και αποδεικτικά στοιχεία που είχαν προσκομίσει οι ΚΑΕ, για να διαπιστωθεί αν όλα ήταν εντάξει. Και δεν ήταν...

Σε δύο περιπτώσεις έχει εμφανιστεί ασυνέπεια πληρωμών. Δόθηκε και στις δύο παράταση μέχρι σήμερα, οπότε και η επιτροπή θα ξανασυνεδριάσει. Και αν έστω την ύστατη ώρα δεν λυθούν οι εκκρεμότητες, οι υποθέσεις θα σταλούν στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για να προχωρήσει στην επιβολή των ποινών. Οι οποίες ποινές πλέον είναι αφαίρεση βαθμών. Ενός για κάθε εκκρεμή περίπτωση. Και λέγεται ότι στη μία ομάδα οι εκκρεμότητες είναι τρεις και στην άλλη υπάρχει... μπέρδεμα που θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο για να καταλήξουν σε ακριβή νούμερα. Θα έχει ενδιαφέρον η ημέρα λοιπόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ