30.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Θετικό το πρόσημο για τη Νίκη Λευκάδας (pics)

Θετική χαρακτηρίζεται η παρουσία της Νίκης Λευκάδας στο Eurocup Γυναικών, στην «παρθενική» συμμετοχή της, παρότι ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τις υποχρεώσεις της στους ομίλους.

Οι νησιώτισσες έχασαν και από την Τορούν, στην Πολωνία, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους την πρώτη σκόρερ τους στη διοργάνωση Τζέιντ Ουόκερ που έμεινε στη Λευκάδα λόγω υψηλού πυρετού και με την Κατερίνα Τσινέκε να μη συμμετέχει στον αγώνα λόγω τραυματισμού στον ώμο. Ο Νίκος Δουβίτσας λογικά στάθηκε, μετά το ματς, στις απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν: «Είχαμε πολλά προβλήματα λόγω των απουσιών και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η Τορούν απέδειξε και μέσα στη Λευκάδα ποσό καλή ομάδα είναι και της εύχομαι καλή συνέχεια. Πιστεύω ότι είχαμε, τηρουμένων των αναλογιών, μια θετική παρουσία στη διοργάνωση».

 

Η αρχηγός Πελαγία Παπαμιχαήλ, η οποία αγωνίστηκε με ένεση, ανέφερε από την πλευρά της: «Είχαμε σοβαρές απουσίες και η Τορούν πήρε μια εύκολη νίκη. Εμείς, πιστεύω, ότι αφήσαμε καλές εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε νίκη στον όμιλο. Κατά την άποψή μου η πορεία της ομάδας στην πρώτη της παρουσία είναι επιτυχημένη, συλλέξαμε εμπειρίες και νομίζω ότι το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Καλή συνέχεια στις ομάδες που προκρίθηκαν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ