18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Θετικό ντεμπούτο για Ντόρσεϊ

Η Μιτελντόιστερ πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Ράστε Βέχτα με 88-84 και συνδύασε νικηφόρα το ντεμπούτο του στο γερμανικό πρωτάθλημα ο Τζόι Ντόρσεϊ ενώ η Μπάιροϊτ είχε εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας το Αμβούργο (95-81).

Ο Τζόι Ντόρσεϊ ήρθε και έφερε... αέρα νικητή στην Μιτελντόιστερ παίρνοντας τη νίκη με 88-84 απέναντι στην αντίπαλο της ΑΕΚ στο BCL, Ράστα Βέχτα, και πανηγύρισε μόλις την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το 46-33 του πρώτου ημιχρόνου και να βρίσκουν περισσότερες επιθετικές λύσεις με τον Ουάρεν (19π.) και τον Κιν (14π.) ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη ο Βαστούρια έπαιζε μόνος του σημειώνοντας 21 πόντους, 5 ριμπαόυντ και 4 ασίστ.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Μπάιροϊτ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στο Αμβούργο να του επιβληθεί με 95-81 και να φτάσει στο 4-5 αφήνοντας τους γηπεδούχους στον πάτο της βαθμολογίας με 1-8. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Άλφορντ και Μέισνερ με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ