24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λεκαβίτσιους

Μετά τον Μάρεκ Μπλάζεβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από αρκετές ημέρες, αλλά έχει πλέον αναρρώσει πλήρως, ο Λούκας Λεβατσίους νοσεί επίσης από Covid-19. 

O γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και βρίσκεται σε απομόνωση από την Τρίτη. Το πρώτο τεστ που υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό, αλλά παρέμεινε προληπτικά σε καραντίνα μέχρι που την Πέμπτη εμφάνισε κάποια συμπτώματα και πέρασε από νέο τεστ, το οποίο αυτή τη φορά βγήκε θετικό. 

Σε απομόνωση βρίσκεται από την Τετάρτη και ο Στιβ Βαστούρια, πάνω που είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό του, αφού ήρθε επίσης σε επαφή με κρούσμα. Προς ώρας δεν έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα και το σημερινό τεστ βγήκε αρνητικό. Οι υπόλοιποι παίκτες του Μάρτιν Σίλερ έλαβαν επίσης αρνητικά τεστ καθώς ετοιμάζονται για το αυριανό (06/02) παιχνίδι του εγχώριου πρωταθλήματος. 

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τον Ερυθρό Αστέρα για την 24η αγωνιστική της Euroleague αναβλήθηκε λόγω πληθώρας κρουσμάτων στο σύλλογο από τη Σερβία. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ