23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γουέστμπρουκ (pic)

Ράσελ Γουέστμπρουκ και Τζέιμς Χάρντεν δεν έφτασαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Χιούστον Ρόκετς στο Ορλάντο, γεννώντας απορίες αναφορικά με την απουσία τους. 

Τελικά, αυτή του Ράσελ Γουέστμπρουκ οφείλεται στο γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο με δημοσίευσή του. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Bρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό πριν την αναχώρηση της ομάδας μου για το Ορλάντο. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά, βρίσκομαι σε καραντίνα και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με τους συμπαίκτες μου, μόλις μου επιτραπεί. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συνεχή στήριξη. Να παίρνετε στα σοβαρά τον ιό και να φοράτε μάσκες». 

Ο Ράσελ είναι συνολικά ο 18ος παίκτης που γίνεται γνωστό ότι προβλήθηκε από τον ιό μετά τους: Ρούντι Γκομπέρ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Κρίστιαν Γουντ, Κέβιν Ντουράντ, Μάρκους Σμαρτ, Νίκολα Γιόκιτς, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Τζαμπάρι Πάρκερ, Μπάντι Χιλντ, Άλεξ Λεν, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ, Σπένσερ Ντινουίντι, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Λάντρι Σάμετ, Ταουρέν Πρινς, Τόμας Μπράιαντ και Γκάρι Πέιτον ΙΙ.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ