21.7 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Θετικός ο Κουφός στην νίκη των Κινγκς

Οι Κινγκς πανηγύρισαν στο φινάλε την νίκη επί των Γκρίζλις με τον Κώστα Κουφό να έχει πολύ καλή παρουσία. Εκτός έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Οι Σπερς "διέλυσαν" τους Καβαλίερς που έχασαν πρωτιά και ΛεΜπρον Τζέιμς. 

Μία ημέρα μετά το νικηφόρο πέρασμα τους από τους από το Λος Άντζελες, οι Κινγκς επέστρεψαν στο Σακραμέντο για να κερδίσουν (και) τους Γκρίζλις με 91-90. Δραματικό το φινάλε με τον Ζακ Ράντολφ να ευστοχεί σε ζευγάρι βολών για το 89-90 στα -32’’ για το τέλος, αλλά το φάουλ του Χάρισον έστειλε στην γραμμή τον Ντάρεν Κόλισν όπου με τον ίδιο τρόπο, “έγραψε” το τελικό σκορ μιας και στα εναπομείναντα πέντε δευτερόλεπτα, ο Ράντολφ αστόχησε σε τρίποντο. Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε για τους “Βασιλιάδες”, όχι όμως και ο Κώστας Κουφός όπου σε 30 λεπτά είχε 11 πόντους, πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα και τρεις τάπες. 

Από την αρχή της σεζόν, οι Καβαλίερς βρισκόντουσαν στην πρώτη θέση της Ανατολής. Από τα ξημερώματα της Τρίτης, έπεσαν στην δεύτερη αφού δεν τα κατάφεραν στο Σαν Αντόνιο. Οι Σπερς αποδείχθηκαν πολύ καλύτεροι τους και το 103-74 παρά ήταν εύκολο. Ο Κάουι Λέοναρντ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των “σπιρουνιών” με τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Πάου Γκασόλ να ακολουθούν με 14, ενώ από τους “Ιππότες” που πλέον βλέπουν την… πλάτη των Σέλτικς, ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε φετινό αρνητικό ρεκόρ με τους 17 πόντους που σημείωσε, πριν αποχωρήσει τραυματίας. 

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σημείωσε στο Ντάλας το 37ο triple-double της χρονιάς καθώς είχε 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και δέκα ασίστ στο 92-91 επί των Μάβερικς. Οι δε, τελευταίοι δύο πόντοι του, ήρθαν στα -7.1 δευτερόλεπτα για το τέλος δίνοτας την νίκη στους Θάντερ. 

Τις έξι συνεχόμενες νίκες έφτασαν οι Ράπτορς που πέρασαν από το Ορλάντο με 131-112. Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν είχε 36 πόντους με τους 18 εξ αυτών να τους σημειώνει στην πρώτη περίοδο, ενώ ο Κόρι Τζόζεφ είχε double-double με 15 πόντους και 13 ασίστ. 

Ο Καρμέλο Άντονι επέστρεψε στην δράση μετά από δύο παιχνίδια και οι Νικς στις επιτυχίες έπειτα από πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Το 109-95 ήρθε γιατί ο “Μέλο” σκόραρε 21 πόντους, 27 είχε ο Ντέρικ Ρόουζ και 25 ο Κρίσταπς Πορζίνγκις. 

Τέλος, οι Τζαζ επιβλήθηκαν των Πέλικανς με 108-100 με τους Ρούντι Γκομπέρ και Ρόντνεϊ Χουντ να σημειώνουν από 20 πόντους ο καθένας. Στους 36 μαζί με 17 ριμπάουντ σταμάτησε ο Άντονι Ντέιβις που έπαιζε μόνος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ