21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Θετικός» και ο Μπλέντσο, δεν βρίσκεται στο Ορλάντο

Ακόμα ένας παίκτης του ΝΒΑ βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Έρικ Μπλέντσο, των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα «ελάφια» δεν βρίσκεται στο Ορλάντο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, εν όψει της επανέναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου στις 30 Ιουλίου. Όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο έχει τεθεί σε καραντίνα και θα μεταβεί στην Disney World μόνο όταν αναρρώσει πλήρως.

Ο ίδιος ο 30χρονος γκαρντ αισθάνεται καλά, εξάλλου δεν έχει συμπτώματα. «Είμαι ασυμπτωματικός και αισθάνομαι μια χαρά. Θα χρειαστεί να τηρήσω το πρωτόκολλο του ΝΒΑ και ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου στο Ορλάντο», παραδέχθηκε μιλώντας στο ESPN.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν κλείσει πριν από περίπου δέκα ημέρες τις εγκαταστάσεις τους, καθώς εντόπισαν κι άλλον φορέα του ιού COVID-19, οπότε δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη που ο Έρικ Μπλέντσο βρέθηκε «θετικός» στις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας της πανδημίας, πρόλαβε να παίξει σε 56 ματς έχοντας κατά μέσο όρο 15,4π., 4,7 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο όρο σε 26.7’. Απομένει, τώρα, να δούμε εάν θα προλάβει να επανέλθει για το πρώτο τζάμπολ μετά την επανεκκίνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ