13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Θετικός» και ο Κόλινς

Ο παλαίμαχος NBAer Τζέισον Κόλινς βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 41χρονος, που αγωνίστηκε στο «μαγικό κόσμο» από το 2001 έως το 2014 κι έγινε ο πρώτος αθλητής ομαδικού αθλήματος στο βορειοαμερικανικό αθλητισμό που μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του, γνωστοποίησε στο Twitter ότι προσβλήθηκε από τον ιό COVID-19 στις 4 Μαρτίου, όταν πήγε στο «Barclays Center» για να παρακολουθήσει την εντός έδρας αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς με τους Μέμφις Γκρίζλις. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε φορέσει τη φανέλα αμφότερων των ομάδων.

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό. Πιστεύω ότι προσβλήθηκα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη, στις αρχές του μήνα. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν στις 11 Μαρτίου. Τρομερός πονοκέφαλος. Λίγες ημέρες αργότερα είχα πυρετό και μετά βήχα. Το Σάββατο (21/04) πήγα στα επείγοντα και έκαναν το τεστ. Σήμερα είμαι στο σπίτι μου, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι κάποια σφίξιμο και θα επιστρέψω στο νοσοκομείο. Οι πνεύμονές μου ήταν καθαροί στην πρώτη εξέταση, κάτι που προφανώς είναι καλό», έγραψε ο παλαίμαχος σέντερ.

Ο Τζέισον Κόλινς αγωνίστηκε στους Νιου Τζέρσεϊ/Μπρούκλιν Νετς, Μέμφις Γκρίζλις, Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Ατλάντα Χοκς, Μπόστον Σέλτικς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 18 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2001 από τους Χιούστον Ρόκετς. Αποφοίτησε από το Στάνφορντ. O δίδυμος αδερφός του, Τζαρόν, είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον δέκα εν ενεργεία NBAers έχουν διαγνωστεί μέχρι στιγμής «θετικοί» στον κορονοϊό, αλλά γνωρίζουμε τα ονόματα μόνο των πέντε εξ αυτών, αφού τα υπόλοιπα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα (Κέβιν Ντουράντ, Ρούντι Γκομπέρ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Κρίστιαν Γουντ και Μάρκους Σμαρτ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ