16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θετικοί οι Πέλικανς για ανταλλαγή των Μπολ και Ρέντικ

Οι Πέλικανς δεν διανύουν την καλύτερη σεζόν τους και έχουν μπει σε σκέψεις να κάνουν αλλαγές στο ρόστερ ώστε να σωθεί η χρονιά και οι Λόνζο Μπολ και Τζέι Τζέι Ρέντικ φαντάζουν οι επικρατέστεροι για να παραχωρηθούν μέσω ανταλλαγμάτων.

Αν και ξεκίνησαν αυτή την «περίεργη» σεζόν με υψηλές προσδοκίες και όνειρα, τελικά δεν φαίνεται να εξελίσσονται τα πράγματα όπως τα περίμεναν οι Πέλικανς, καθώς ύστερα από 15 αγώνες βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι «πελεκάνοι» έχουν δεχθεί προτάσεις για ανταλλαγή των Λόνζο Μπολ και Τζέι Τζέι Ρέντικ και δείχνουν να είναι θετικοί σε αυτό το σενάριο. Οι δύο παίκτες δεν έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα με την απόδοσή τους και παράλληλα «κουβαλούν» μαζί τους μεγάλα συμβόλαια.

Ο Μπολ βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Νέα Ορλεάνη και το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος ενώ παράλληλα και ο Ρέντικ βρίσκεται στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του που πρόκειται να του αποφέρει 26.5 εκατ. δολάρια. Μία πιθανή ανταλλαγή των δύο παικτών θα έδινε την ευκαιρία στον Σταν Βαν Γκάντι να διαθέσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, Αλεξάντερ Ουόλκερ και Κίρα Λιούις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ