21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θεραπείες για Κεχαγιά

Νοκ άουτ παραμένει η Ζωή Κεχαγιά, η οποία υπέστη μερική ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου στο φιλικό του Φάρου με τα Καλύβια στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η αρχηγός του συγκροτήματος του Κερατσινίου προς το παρόν δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της, Γιώργο Λειβάδη. Η 38άχρονη γκαρντ συνεχίζει καθημερινά τις θεραπείες της, προκειμένου να επανέλθει το δυνατόν γρηγορότερα στα παρκέ.

Η ανακοίνωση: «Η αρχηγός του Φάρου Κερατσινίου, Ζωή Κεχαγιά η οποία τραυματίστηκε στο φιλικό αγώνα με τα Καλύβια (14/2) στην ποδοκνημική έπειτα από ένα άσχημο πάτημα, συνεχίζει να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης το τελευταίο διάστημα καθώς υπέστη μερική ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου. Η παίκτρια της ομάδας μας συνεχίζει τις θεραπείες της από το φυσικοθεραπευτή μας, Βαλάντη Ρίζο και την φυσικοθεραπεύτριά μας, Αφροδίτη Διώχνου προσπαθώντας να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τραυματισμό και να επιστρέψει και πάλι στα παρκέ βοηθώντας το Φάρο τόσο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος όσο και στο final4 του Κυπέλλου (23-25/3). Η Ζωή επίσης υποβάλλεται σε θεραπείες υπερβαρικού οξυγόνου οι οποίες θα τη βοηθήσουν στη γρήγορη επάνοδό της στις υποχρεώσεις με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ