15.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Θεοδώρου: «Πολύ σημαντικό βραβείο»

Με το βραβείο ήθους θα τιμηθεί η Κύμη από τον ΕΣΑΚΕ, για την άψογη συμπεριφορά της ομάδας και των φιλάθλων της στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League.

Η απονομή θα γίνει κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του επερχόμενου πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αλέξανδρο Θεοδώρου να αναφέρει σχετικά με μήνυμά του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook: «Την Τρίτη (05/09), κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί και απονομή των βραβείων σε όσους ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, στην ομάδα μας θα απονεμηθεί ένα πολύ σημαντικό βραβείο, το βραβείο ήθους! Θεωρώ ιδιαίτερη αυτήν τη βράβευση, αφού δεν αφορά μόνο τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Αφορά όλη την «οικογένεια» του συλλόγου μας και προπαντός το φίλαθλο κόσμο μας, που σε κάθε μας εντός έδρας ματς έδειξε το πόσο φιλόξενοι και πολιτισμένοι είναι οι Ευβοείς φίλαθλοι. Επιπλέον, νιώθω ότι επιβραβεύεται ο τρόπος που έχουμε επιλέξει να πορευτούμε σε αυτόν το χώρο από την πρώτη ημέρα που δημιουργήσαμε αυτήν την ομάδα, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημά μας το σεβασμό στον αντίπαλο. Η επιβράβευση αυτή μας δικαιώνει και μας δείχνει τον δρόμο στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

Η ανακοίνωση: «Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθούν και οι βραβεύσεις όσων ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα. Με έγγραφο που μας απέστειλαν εχθές οι διοργανωτές, μας πληροφόρησαν πως στην ομάδα μας θα απονεμηθεί το βραβείο Ήθους 2016/17, για την παρουσία των φιλάθλων, των παραγόντων και των αθλητών μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρόκειται για  ένα ιδιαιτέρως τιμητικό βραβείο, που απεικονίζει έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι στον Σύλλογο για να προάγουμε μέσω της ομάδας μας το «ευ αγωνίζεσθαι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ