21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θέλει νέα άνοδο ο ΠΑΣ που βλέπει Σταματογιάννη

Το μπάσκετ στα Ιωάννινα γνωρίζει την δική του άνθιση, και όπως και στις γυναίκες, και στο ανδρικό ο ΠΑΣ είναι ο πρωτοπόρος, δείχνοντας τον δρόμο και στους υπόλοιπους που ακολουθούν.

Η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της, με την διοίκηση να στέλνει τα συγχαρητήρια της προς πάσα κατεύθυνση και να θέτει υψηλούς στόχους και για την Α2, όπως ακόμη και την άνοδο στην Basket League. Ωστόσο, μόνο βέβαιη δεν είναι η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου, ενώ ένας από τους στόχους του είναι ο Αλέξανδρος Σταματόγιαννης.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα με το Αγρίνιο, έχοντας 9 πόντους και 6,5 ριμπάουντ αλλά και 1 κόψιμο σε 21 παιχνίδια, ενώ έχει εμπειρία από την κατηγορία, καθώς έχει αγωνιστεί σε Καβάλα και Ηρακλή, αλλά και μια διετία στο Ανατόλια στην Β' Εθνική. Φυσικά για τον συγκεκριμένο παίκτη θα ενδιαφερθούν αρκετές ομάδες της κατηγορίας, αλλά ο ΠΑΣ δείχνει να έχει σοβαρό και πλάνο πρωταθλητισμού, για ακόμη μια σεζόν, ενώ το κόλπο βρίσκεται και το Λαύριο, το οποίο θέλει να εντάξει ακόμη ένα ταλαντούχο αθλητή στο ρόστερ του.

Αναλυτικά :

«Με συγκίνηση και περηφάνια η οικογένεια του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 την επισημοποίηση της ανόδου της ομάδας μας στην Α2 Ανδρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ!

Η πανάξια άνοδος στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία που κερδήθηκε στα παρκέ, είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών που ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια με πίστη, όραμα και προγραμματισμό να φέρουμε την ομάδα μας εδώ που είναι σήμερα, κάνοντας κάθε χρόνο την υπέρβαση και κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, γεμίζοντας περηφάνια τους απανταχού Γιαννιώτες.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές και γυμναστές μας, το ιατρικό τιμ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, την Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, τους χορηγούς μας που πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν την προσπάθειά μας και τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που έδινε πάντα το παρών στους αγώνες μας. Η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι αδιαμφισβήτητα πρωτόγνωρη.
Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή θα κάνει ότι χρειαστεί έτσι ώστε η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα να είναι ομαλή. Η ευχή όλων μας είναι να περάσουμε αλώβητοι αυτή την πανδημία και του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί ακόμη μια άνοδο!
Συγχαρητήρια τόσο στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Α1 Γυναικών, όσο και στο IBC για την άνοδο στην Β’ Εθνική αλλά και τον ΑΓΣΙ που θα συνεχίσει στην Γ´ Εθνική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ