19.7 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Θεαματικό φινάλε για ΤΣΣΚΑ και Αστέρα

Η ΤΣΣΚΑ έστω και χωρίς Ντε Κολό και ιδιαίτερο... γκάζι, ολοκλήρωσε με νίκη 92-81 επί του Ερυθρού Αστέρα στην Μόσχα την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και περιμένει αντίπαλο, τον όγδοο της κατάταξης,  για τα πλέι οφ όπου θα έχει το πλονέκτημα έδρας. Οι Σέρβοι αποκλείστηκαν, έχοντας κάνει πάντως μια θετική σεζόν με βάση τα προβλήματα με τα οποία ξεκίνησαν.

Το παιχνίδι ήταν χαλαρό και σε αρκετά διαστήματα θεαματικό εκατέρωθεν, ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 44-37, η ΤΣΣΚΑ το έφερε στα ίσια στην τρίτη περίοδοι που έληξε με 64-63 και ξέφυγε στην τελευταία για να μείνει με την καλή τελευταία εντύπωση.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ: Ο Βιτάλι Φριτζόν μπορεί ποτέ να μην είναι το πρώτο όνομα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά πάντα είναι μια άκρως υπολογίσιμη λύση. Τελείωσε την κανονική διάρκεια με άκρως παραγωγική βραδιά, (20π., με 3/3 τριπ. 2/4 διπ. και 7/7 βολ.) και ετοιμάζεται να δώσει λύσεις και στα πλέι οφ.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το ελεύθερο και γρήγορο τέμπο του αγώνα ταίραξε καλύτερα στα πιο ποιοτικά... χέρια της ΤΣΣΚΑ και οι παίκτες του Αστέρα παρασύρθηκαν σε 18 λάθη, ένανρτι 11 των Ρώσων, αριθμός απαγορευτικός για να εγείρεις αξιώσεις στην Μόσχα.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ