17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Θεαματικό φάιναλ φορ και στα… τάιμ άουτ (Pics)

Το Basketball Champions League έχει προσπαθήσει πολύ όλη την αγωνιστική περίοδο να χτίσει κάτι καλό. Κάτι πολύ καλό! Και η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και στο Final Four της διοργάνωσης. Από το "στήσιμο" του γηπέδου, ως τον φωτισμό, τις φωτογραφίες, την κάλυψη. Άλλωστε ασχολούνται με αυτό άνθρωποι, των οποίων η εμπειρία είναι τεράστια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τα Ευρωμπάσκετ ως τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά (και όχι μόνο) πρωταθλήματα Νέων (U20, U18, U16).

Η προβολή που είχε ως διοργάνωση ήταν τεράστια και αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί πως σε περίπου 8 μήνες ζωής κάνει... περίπατο στα social media με 127.554 followers στο twitter και 542.440 στο facebook. Για να γίνει η σύγκριση, η Ευρωλίγκα (που αγωνιστικά δεν συγκρίνεται αυτή τη στιγμή) το αντίστοιχο νούμερο για την Ευρωλίγκα που μετράει 17 χρόνια ζωής είναι 660.821, ενώ είναι πολύ ψηλότερα στο twitter. Και φυσικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το Eurocup με 35.638 followers στο facebook, 4.680 στο instagram και 33.100 στο twitter.

Αυτό που σίγουρα βοήθησε είναι πως υπάρχουν περισσότερες χώρες που συμμετέχουν και κατά συνέπεια ενδιαφέρονται για το τι γίνεται, αλλά και γιατί έχει γίνει μια προσεκτική δουλειά στην προβολή. Και σίγουρα μια καλή εικόνα σε κάθε επίπεδο στο Final Four βοηθάει σημαντικά... Δείτε λοιπόν κάποιες από τις εικόνες που απόλαυσαν όσοι ήταν στο γήπεδο την ημέρα των ημιτελικών μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το Basketball Champions League.

 

Ήταν στο σπίτι τους και το έδειξαν...
Τέτοιο κάρφωμα ούτε ο Τζόρνταν (ο Μάικλ, όχι ο Θίοντορ)
Ομαδικό πνεύμα... Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;
Σίγουρα οι φίλαθλοι περνούσαν καλά και στα τάιμ άουτ
"Πετάει" η ομάδα...
Είπαμε... Λίγο μακριά, αλλά παραμένει Ισπανία... Μια βεντάλια απαραίτητη...
Είναι λίγο ψηλά το παιδί αυτό...
Το πάλεψαν οι φίλοι της Μονακό, αλλά μικρό τελικό θα δουν αύριο
Γι' αυτό και το... περίλυπο ύφος, πάντα με στυλ ωστόσο...
Και για τους... μικρούς μας φίλους έχουμε και σχοινάκι...
Κι έχουμε και βιαστικούς! Το σήκωσε! Δεν μπορούσε να περιμένει!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ