14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα του στοιχίσει το σχόλιο για τη FIBA του Μπόγκουτ

Είχε τις ενστάσεις του για τη FIBA και τον τρόπο που αποκλείστηκε η Αυστραλία από την Ισπανία στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Άντριου Μπόγκουτ. Και τις είχε εκφράσει με τον πλέον ... ξεκάθαρο τρόπο όταν μιλώντας μετά το παιχνίδι είχε πει το εύγλωττο "FIBA is f...ing disgrace". Η τοποθέτησή του αυτή θα του κοστίσει 8.000 ελβετικά φράγκα, αφού τόσα υπαγορεύει πως πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία.

Ο Μπόγκουτ είχε μπλέξει και το που εδρεύει η FIBA, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμη αν εννοούσε την Ευρώπη, ή αν τα είχε μπερδέψει λίγο με την Ευρωλίγκα που εδρεύει στην Ισπανία.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να το πήρε και κατάκαρδα, αφού τα 8.000 γαλλικά φράγκα, κάτι περισσότερο από 7.200 ευρώ, μπορεί να είναι ένα σημαντικό ποσό για ένα μέσο άνθρωπο, αλλά για τον Μπόγκουτ είναι λίγο χαρτζιλίκι. Με τουίτ του αυτό που φάνηκε να τον απασχολεί, προφανώς επιστρατεύοντας το χιούμορ του, είναι πόσα είναι τα 8.000 φράγκα σε αυστραλιανά δολάρια. Για να μην ψάχνει να πούμε πως είναι περίπου 11.756! 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ