20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Θα ζει για πάντα στις καρδιές τους (pics)

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, αλλά τα παιδιά του δεν ξέχασαν την Παρασκευή (03/08) την ημερομηνία γενεθλίων του.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Αλέξανδρος έγραψαν συγκινητικά μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την ημερομηνία γενεθλίων του πατέρα τους, ο οποίος θα γινόταν 54 ετών. «Χαρούμενα γενέθλια, μπαμπά. Σε αγαπάμε. Σε ευχαριστούμε που οδηγείς την οικογένειά μας κάθε ημέρα. Ξέρω πως είσαι υπερήφανος για όλους μας #Σε αποστολή», έγραψε στο Instagram ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.

https://www.instagram.com/p/Bl_fM0CDYrG/?taken-by=giannis_an34

«Χαρούμενα γενέθλια, μπαμπά. Μας έβαλες στο μονοπάτι του μεγαλείου και της επιτυχίας. Σε αγαπάμε. Μας λείπεις. Τιμούμε την κληρονομιά σου #Σε αποστολή.
ΥΓ. Πάντα λάτρευα να διαφωνούμε για τα σπορ, τη στιγμή που οι υπόλοιποι χόρευαν», ήταν το μήνυμα του 26άχρονου φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

https://www.instagram.com/p/Bl_iV7dhXTq/?taken-by=thanasis_ante43

«Χρόνια πολλά, μπαμπά, μας λείπεις #Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου», το σχόλιο του 20άχρονου φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς.

https://www.instagram.com/p/BmAYIkLhl6c/?taken-by=kostas__ante13

«Χρόνια πολλά, μπαμπά. Σε αγαπάμε όλοι, μας έκανες να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζεται για να είσαι επιτυχημένος και μας οδήγησες στο να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα #Σε αποστολή», έγραψε από την πλευρά του ο 16άχρονος φόργουορντ του Ντομίνικαν.

https://www.instagram.com/p/BmAWaSEhUMj/?taken-by=alex_ante29



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ