24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θα επιστρέψει έγκαιρα ο Μούσα (pic)

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ντζάναν Μούσα όσον αφορά στον τραυματισμό του στο πόδι στην αναμέτρηση της Βοσνίας με την Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Άτυχος στάθηκε ο 19χρονος γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς στο Σαράγεβο, καθώς αποχώρησε τραυματίας από το «Mirza Delibasic», με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να γνωρίζει εν τέλει την ήττα από τους φιλοξενούμενους. Ο Ντζάναν Μούσα έμεινε στο παρκέ για 30.30’, με απολογισμό 15π., ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη, πριν αποχωρήσει υποβασταζόμενος με πρόβλημα στο δεξιό αστράγαλο, ύστερα από άτσαλη πτώση του στο παρκέ. Υποβλήθηκε, πάντως, σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους ήταν καθησυχαστικά, αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θα επιστρέψει έγκαιρα στη δράση και θα δώσει κανονικά το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας των Νεοϋορκέζων για το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. «Ευχαριστώ, Θεέ. Φάνηκε άσχημο, αλλά θα επιστρέψω στο Μπρούκλιν, για την έναρξη του προπονητικού καμπ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Βόσνιος διεθνής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ