27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Θανάσης σε ρόλο… προξενητή!

Το ότι οι Μπακς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πάρουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρισκόταν απολύτως σε γνώση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για την ακρίβεια, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης ανέλαβαν προσωπικά αυτή την υπόθεση και προσπάθησαν και οι ίδιοι να πείσουν τον Σέρβο να πάει να παίξει μαζί τους στο Μιλγουόκι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Θανάσης είχε πολύ τακτικές επαφές με τον Μπογκντάνοβιτς το τελευταίο διάστημα. Μιλούσαν συνέχεια στο τηλέφωνο και ο Θανάσης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πείσει τον Σέρβο. Ακόμα και ο Γιάννης μίλησε κάποιες φορές μαζί του και προσπάθησε να του εξηγήσει πόσο καλά θα "έδεναν" μαζί και πως αυτός (ο Μπογκντάνοβιτς) ήταν ο άνθρωπος με τον οποίον θα ήθελε να πάει μαζί του στον πόλεμο!

Τελικά ο Μπογκντάνοβιτς θα παίξει στην Ατλάντα. Οι χειρισμοί των Μπακς δεν ήταν σωστοί (το ΝΒΑ, μάλιστα, διέταξε έρευνα), η συμφωνία για ανταλλαγή με τους Κινγκς ακυρώθηκε, ο Μπογκντάνοβιτς έμεινε ελεύθερος και προτίμησε το δελεαστικό συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Χοκς. Η προοπτική να παίξει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αποτέλεσε τόσο μεγάλο κίνητρο γι' αυτόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ