23.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Θανάσης: «Πληρώσαμε το ματς με τη Βραζιλία»

Δίχως να μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στην ήττα από τη Βραζιλία ενώ αποκάλεσε άδικη την αντιμετώπιση των διαιτητών προς τον Γιάννη.

Ο Έλληνας φόργουορντ μετά την νίκη και συνάμα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης δήλωσε χαρακτηριστικά απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ'όλα, συγχαρητηρία στην Τσεχία. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο ματς με την Βραζιλία. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάθε μέρος του παιχνιδιού. Έπρεπε να κερδίσουμε με 12 πόντους και δεν το κάναμε. Πληρώσαμε το ματς με την Βραζιλία. Αυτό είναι όμως το μπάσκετ. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον αδερφό μου. Ξέρω όμως ότι είναι περήφανος για την ομάδα. Δώσαμε πραγματικά όσα είχαμε. Είναι δύσκολος ο αποκλεισμός» ενώ στη συνέχεια είπε:

«Ήταν άδικη η αντιμετώπιση για τον αδερφό μου, αλλά είναι περήφανος για την ομάδα. Έδωσε τα πάντα. Είναι τρελό να κερδίζεις και να μην περνάς στον επόμενο γύρο. Είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί του και με αυτό το γκρουπ των παιδιών. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αλλά ελπίζω το μέλλον να επιφυλάσσει καλά πράγματα για μας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ