15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θέμα εκ του μη όντος με Εμπάκουε

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει, ειδικά στη σημερινή εποχή της τεχνολογικής επανάστασης, γι' αυτό ο Τρέβορ Εμπάκουε έχει δημιουργήσει τις τελευταίες ώρες θέμα στην ΑΕΚ, που όπως φαίνεται είναι εκ του μη όντος.

Ο Αμερικανός "τιτίβισε" στο twitter: "Σπατάλησα δύο μήνες από τη ζωή μου για να παίξω σε μια ομάδα που δεν κάνει προσπάθεια να με πληρώσει αυτά που μου χρωστάει. Τρεις εβδομάδες και συνεχίζουμε να μετράμε. Αν όμως αργήσω ένα λεπτό στην προπόνηση, τότε δεν είμαι καλός επαγγελματίας". Προφανώς εννοούσε πως η ΑΕΚ του χρωστά χρήματα. 

Στην ΑΕΚ δεν αρνούνται πως η οφειλή αυτή υπάρχει, αλλά σημειώνουν κάτι άλλο, που είναι επίσης λογικό. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από πέντε μέρες, επομένως δεν είναι παράλογο που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα οι εκκρεμότητές της προς τους παίκτες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διευθετηθούν.

Κάτι που προφανώς κατάλαβε και ο ίδιος ο Εμπάκουε, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα διέγραψε αυτή την ανάρτησή του από το twitter, χωρίς μάλιστα να του το ζητήσει κανείς. Μάλλον κατάλαβε ότι ήταν λίγο υπερβολικός...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ