19 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Θέλω να είμαι εδώ…»

Γεια σας και πάλι!

Αυτή τη φορά είμαι... εντός συνόρων. Μετά από το Καρπενήσι και το ΟΑΚΑ, βρισκόμαστε στην Πάτρα. Με την Εθνική Ομάδα πάντα.

Για μένα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία όλο αυτό. Μπορεί να έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, αλλά αυτό που ζω τώρα είναι διαφορετικό. Να βρίσκομαι εδώ, με παίκτες που ξέρω χρόνια, τους βλέπω χρόνια. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα να είμαι συμπαίκτης τους, δίπλα σε αθλητές που έχουν καταφέρει τόσα στην καριέρα τους. Και να πω την αλήθεια ανυπομονώ για τα πρώτα φιλικά.

Οι αγώνες που θα δώσουμε στην Πάτρα είναι η αρχή και θα μπούμε πια σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, με τους συνεχόμενους αγώνες που θα μας δώσουν σημαντικά συμπεράσματα, σχηματίζοντας και την εικόνα μας στο παρκέ, μετά από τις συνεχείς προπονήσεις.

Δεν είναι κρυφό πως όλοι μας θέλουμε στο τέλος της διαδρομής να ζήσουμε μια επιτυχία. Προσωπικά χάρηκα πραγματικά πολύ με την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών, με το χρυσό που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. τους παρακολουθούσα και σίγουρα είναι ο ιδανικός επίλογος για αυτή τη γενιά. Δυστυχώς ένας τραυματισμός δεν με άφησε να είμαι εκεί, αλλά τώρα είμαι καλά, εδώ και συνεχίζουμε.

Οι μικρές εθνικές ομάδες άλλωστε είναι κομμάτι μου.... Καλοκαιρινή συνήθεια... Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε καλοκαίρι, εδώ και πολλά χρόνια είμαι εδώ, δεν με νοιάζει για τις διακοπές που μπορεί να έχασα με τους φίλους μου. Είναι ωραίο συναίσθημα ε, και λίγο περισσότερο τώρα που βρίσκομαι στην Εθνική Ανδρών. Θέλω να είμαι εδώ... Όπως θέλουμε όλοι... Υπάρχει πίεση, αλλά και μεγάλο κίνητρο. Και πιστεύω πως θα πάμε πάρα πολύ καλά!

Γιώργος



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ