20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Θέλουν τον Χέρστον στην Ιταλία!

Ο Μαλίκ Χέρστον ζει και βασιλεύει και είναι πιθανό να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στην Ιταλία, αν αληθεύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στη γειτονική χώρα. Στα 29 του χρόνια, το 2016, ο Αμερικανός φόργουορντ έδειχνε να τα παρατάει, όταν μετά τη δεύτερη σεζόν στου στην ΑΕΚ εμφανίστηκε υπέρβαρος και με πρόβλημα τραυματισμού, που οδήγησε την Ένωση στην απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της μαζί του (και έκτοτε να μπλέξει σε έναν δικαστικό αγώνα για την αποζημίωσή του).

Το χειμώνα του 2017 πήγε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπου πέρασε και δεν ακούμπησε, την επόμενη σεζόν δεν έπαιξε καθόλου και φάνηκε ότι δεν είχε άλλο μέλλον στο μπάσκετ, ωστόσο πέρυσι βρήκε συμβόλαιο στη γαλλική Φος-σουρ-Μερ και έπαιξε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, συμπαίκτης μάλιστα με τον Γιάννη Αθηναίου. Έκανε μια εξαιρετική σεζόν με 13,5 πόντους και 4,2 ριμπάουντ και έδειξε πως επέστρεψε δριμύτερος.

Στα 32 του χρόνια λοιπόν συνεχίζει να παίζει μπάσκετ και όπως γράφουν τώρα στην Ιταλία, τον έχει βάλει στο στόχαστρο η Μπιέλα, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της ιταλικής Α2. 

Ο Μαλίκ Χέρστον, για όσους πιθανώς δεν θυμούνται, είναι ένας παίκτης με όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς πριν έρθει στην ΑΕΚ είχε παίξει στην Ευρωλίγκα με τη Σιένα και το Μιλάνο, ενώ έχει περάσει και από τη Γαλατασαράι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ