23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θέλουν Ολαντίπο δίπλα στον Γιάννη

Οι Μπακς ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Γιάννη το super max contract, με το οποίο ευελπιστούν να τον "δέσουν" από τώρα στο Μιλγουόκι, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζουν και κάποιες κινήσεις προκειμένου να κάνουν την παραμονή του Έλληνα σούπερ σταρ στην ομάδα πιο δελεαστική.

Προσπαθούν, με άλλα λόγια, να φέρουν στο Μιλγουόκι τουλάχιστον έναν ακόμα παίκτη top επιπέδου, προκειμένου να τον κάνουν παρτενέρ του Γιάννη και να χτίσουν γύρω τους μια ομάδα, που θα είναι σταθερά διεκδικήτρια του τίτλου.

Φαίνεται, λοιπόν, πως στράφηκαν στον Βίκτορ Ολαντίπο. Κάποιες πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι οι Μπακς μίλησαν με τους Πέισερς για το ενδεχόμενο να πάρουν αυτό τον παίκτη, ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό το deal θεωρείται ανέφικτο. Δείχνει πάντως την πρόθεση της ομάδας του Μιλγουόκι να αναπροσαρμόσει το ρόστερ της με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεθ δελεαστικό για τον Γιάννη. Και δεν θα τους χαλούσε καθόλου να κάνουν όσα σχεδιάζουν πριν ο Αντετοκούνμπο δώσει την οριστική απάντησή του στην προσφορά για το super max contract.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ